Loading...
Despre Noi2019-05-01T00:18:46+00:00

Despre Noi

We Live To Help Train You

Cartea noastra de vizita este recomandarea si multumirea dumneavoastra pentru serviciile funerare oferite de firma noastra.

Asiguram intocmirea documentatiei necesara repatrierii.
Sunt asigurate toate actele necesare pentru intocmirea unui pasaport mortuar, ce permite transportul liber international, precum si restul documentelor sau autorizatilor necesare repatrierii decedatului.

Din acest an anumite consilii locale in special in Italia au modificat legislatia privind repatrierea decedatilor in tarile Uniunii Europene, din acest motiv noi colaboram in permanenta cu toate asociatile funebre din:ItaliaSpaniaGermaniaFrantaBelgiaAngliaNorvegiaSuediaGreciaAustria.

Se spune ca cea mai mare durere e pierderea unei persoane iubite.
De aceea in aceste clipe grele suntem alaturi de dumneavoastra in regim non-stop.

Suntem o companie specializata in repatrierea persoanelor decedate inafara Romaniei si din in tara. Noi ii aducem acasa pe cei ce au decedat in afara tarii pentru a avea parte de inmormantarea cuvenita. Ne implicam in fiecare detaliu pentru a ne asigura ca intreaga gama de servicii funerare este oferita in cele mai potrivite conditii de igiena si pastrare pentru a nu impovara familia celui plecat la cele vesnice.

Echipa noastra depune toate eforturile necesare pentru a optimiza logistica returnarii persoanei decedare in conditii optime de timp, la preturi accesibile, indiferent de localitatea in care va aflati. Costul repatrierii este calculat individual in functie de mai multi factori.

Va stam la dispozitie in regim NON-STOP, 24 din 24, la numarul de telefon +004 0768941553  intelegand si respectand durerea dumneavoastra.

Va stam la dispozitie in regim NON-STOP, 24 din 24
CE ESTE DE FACUT IN CAZUL UNEI REPATRIERI?2019-04-30T22:31:04+00:00
  • Atunci cand din nefericire ne confruntam cu decesul unui familiar in afara tarii noastre,primul lucru pe care trebuie sa-l facem e sa informam autoritatile locale despre acest deces.Pasul urmator e sa contactam mai multe firme funerare specializate in repatrieri si sa comparam serviciile si preturile oferite de fiecare.
  • Odata ce am ales firma funerara,vom pune la dispozitia acesteia toate documentele solicitate.Daca decesul se produce la spital,e normal sa primim 3 certificate de deces,pe baza carora firma funerara poate incepe procesul de repatriere.
CARE ESTE PROCESUL UNEI REPATRIERI?2019-04-30T22:32:11+00:00
  • Tinand cont de tara in care ne aflam in momentul in care s-a produs decesul unui membru al familiei,in mod normal o repatriere se desfasoara in felul urmator:
  • Cu certificatele de deces obtinute la spital(in cazul unui deces natural la spital)firma funerara inregistreaza decesul la Registrul Civil din localitatea respectiva.Se imbalsameaza corpul si se mentine la temperatura adecvata.Se obtin autorizatiile consulare si sanitare necesare,dupa care firma funerara va pune la dispozitia familiei masina funerara omologata pentru transport.Inainte de a incepe orice proces,se ajunge la un acord cu familia asupra conditiilor,serviciilor,pretului total si de asemenea la semnarea unui contract de prestare servicii.
CAT DUREAZA TOT PROCESUL DE REPATRIERE IN TARILE EUROPENE?2019-04-30T22:32:35+00:00
  • Fiecare firma funerara inerca mereu sa reduca la minim aceasta asteptare,care ni se pare eterna atunci cand e vorba despre o persoana draga.Dar e important sa intelegem,ca depindem de cerintele organelor competente si ale consulatului.Unele repatrieri se pot efctua in 2 zile datorita cerintelor birocratice din tara sau comunitatea respectiva iar altele pot intarzia pana in 15 zile.
  • Modul in care se produce decesul,daca nu e moarte naturala,poate fi unul dintre motivele de prelungire ale procesului de rapatriere.
CAT COSTA O REPATRIERE DIN TARILE EUROPENE SPRE ROMANIA?2019-04-30T22:32:57+00:00
  • Fiecare serviciu de repatriere are un cost diferit,tinand cont de numarul de kilometri,de costul imbalsamarii din localitatea respectiva si de serviciile solicitate.
  • Daca doriti un pret exact pentru un serviciu funerar de repatriere,nu ezitati sa ne contactati  prin email sau la nr de telefon:0040768941533
  • Firma noastra sta la dispozitia dumneavoastra 24/24h pentru a va informa si ajuta in cele mai dificile momente!

Servicii de repatriere din Europa spre Romania!

Ce trebuie sa stii ?

Intrebari si Raspunsuri 

1
Firma noastra va sta la dipozitie 24/24h pentru a va informa si ajuta in cele mai dificile momente!
Powered by
Imposibil de copiat