Firma noastra dispune de toate autorizatiile necesare in vederea intocmirii documentelor de repatriere. Apeland la serviciile noastre aveti certitudinea unui serviciu de maxima transparenta, cu personal care are experienta in domeniu si este pregatit profesional sa rezolve orice situatie care se poate intampina in urma unei persoane decedate in strainatate. Va asiguram un pret economic pentru un serviciu impecabil din punct de vedere profesional.

Ca urmare a decesului unui cetățean roman survenit pe teritoriu unei altei tari înregistrarea decesului la autoritatea locala a statului respectiv este obligatorie, legea prevede opțional înregistrarea la consulatul Roman din tara respectiva. Consulatul Roman poate elibera un certificatul de deces in limba romana in baza certificatului emis de către autoritățile locale. Pentru transportul persoanei decedate in Romania se va solicita consulatului roman din tara respectiva eliberarea pașaportului mortuar. Pentru eliberarea pașaportului funerar necesar la repatriere decedați se vor solicita următoarele documente:

  1. Cartea de identitate in original
  2. Certificatul de deces din tara respectiva legalizat si apostilat
  3. Certificat medical de deces
  4. Certificatul de îmbălsămare
  5. Autorizația de transport eliberata din autoritățile locale

Transportul sicriului trebuie însoțit de certificatul de deces, pașaportul mortuar, autorizația de transport, trebuie sa îndeplinească toate normele internaționale cu privire la transportul internațional de cadavre.

Prețul unei repatrieri decedați internaționale poate varia in funcție de tara din care se face repatrierea, kilometrii parcurși, perioada de staționare in tara respectiva si taxele aferente eliberării documentelor necesare repatrierii corpului.

In prețul unei repatriere decedați sunt incluse următoarele produse si servicii:

  1. Sicriul de zinc îmbrăcat in lemn complet echipat
  2. Îmbălsămarea decedatului
  3. Tratamentul anti putrefacție
  4. Sigilarea sicriului
  5. Actele necesare transportului

 Prețul total variază de la caz la caz si se situează intre 2000 si 4000 euro.

Societatea de servicii funerare complete trebui sa dețină un parc auto autorizat , dotat cu instalație frigorifica si personal calificat. Firma trebuie sa fie înregistrata legal si sa dețină autorizația de funcționare.

Pentru noi prioritare sunt nevoile dumneavoastră, de aceea ne asigurăm ca totul să decurgă conform cerinţelor pe care ni le impuneţi, iar serviciile noastre să fie mereu de înaltă calitate.